Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ




Ένας 77χρονος άντρας έδωσε τέλος στη ζωή του, σήμερα το πρωί στις 9.00, στην πλατεία Συντάγματος.

Στο σημείωμα που άφησε αναφέρει:


«Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κυριολεκτικά τη δυνατότητα επιβίωσής μου που στηριζόταν σε μια αξιοπρεπή σύνταξη που επί 35 χρόνια εγώ μόνον (χωρίς ενίσχυση κράτους) πλήρωνα γι' αυτήν. 

Επειδή έχω μια ηλικία που δεν μου δίνει την ατομική δυνατότητα δυναμικής αντίδρασης (χωρίς βέβαια να αποκλείω αν ένας Έλληνας έπαιρνε το καλάσνικοφ ο δεύτερος θα ήμουν εγώ) δεν βρίσκω άλλη λύση από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω τα σκουπίδια για την διατροφή μου. 

Πιστεύω πως οι νέοι χωρίς μέλλον, κάποια μέρα θα πάρουν τα όπλα και στην πλατεία Συντάγματος θα κρεμάσουν ανάποδα τους εθνικούς προδότες, όπως έκαναν το 1945 οι Ιταλοί στον Μουσολίνι (Πιάτσα Λορέτο του Μιλάνου)»


Αναδημοσιεύω από Κεράσια και Κρίνοι

Αυτός ο νεκρός είναι ολονών μας, είναι ο πατέρας και ο παππούς ολονών μας. Κάτι θέλησε να μας πει. Και για να το πει, έδωσε τη ζωή του. Εμείς που είμαστε ακόμα ζωντανοί, δεν οφείλουμε να κάνουμε ούτε τα αυτονόητα;

Όνειδος και ντροπή σε όσους ψύχραιμα κάθονται και παρακολουθούν αυτό το μαζικό φονικό. Φτάνει πια η κοροϊδία.

Δεν μπορεί η ζωή να εξακολουθήσει να κυλά σα να μη συμβαίνει τίποτα. Έχουμε νεκρούς! Τσίπα δεν υπάρχει; Έχετε αίμα στις φλέβες σας ή είστε ζόμπι;



Αναδημοσιεύω από enimerosi24.gr

ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ

Κάλεσμα για συγκέντρωση στο Σύνταγμα σήμερα από το Facebook 

Στο άκουσμα της συγκλονιστικής αυτοκτονίας του 77χρονου σήμερα το πρωί,  χρήστες του Facebook αποφάσισαν να αντιδράσουν καλώντας σε συγκέντρωση σήμερα το απόγευμα στις 6 στην πλατεία Συντάγματος.
Ήδη έχει δημιουργηθεί σελίδα με τίτλο «Όλοι στο Σύνταγμα – Να μη συνηθίσουμε στο θάνατο» όπου σημειώνεται: «Δεν μπορούμε να τους κοιτάμε να δολοφονούν. Η χωρική σημειολογία του Συντάγματος καθιστά ως νοηματικά ουσιώδες και κοινωνικά επιβεβλημένο το να αντιδράσουμε άμεσα. ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΝΑ ΜΗ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ».
Χαρακτηριστικό της οργής και της αγανάκτησης που κυριαρχεί στα σχόλια είναι και το εξής από το Keno Diktuo: «ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ! ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ, ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΣΑΣ, ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΘΗΤΕ! ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ! ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ… ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ 2.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΥΛΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗ? ΕΚΔΙΚΗΣΗ!
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!»



Να μη συνηθίσουμε στον θάνατο, να μην αφήσουμε άλλο τις ύαινες τις εξουσίας να σκυλεύουν τους νεκρούς μας.









3 σχόλια:

  1. Μπελεγρής Πανα.ς.4 Απριλίου 2012 στις 8:07 μ.μ.

    Ξαναψηφίστε τους! Σκοτώνουν ανώδυνα. Εχουν νμάθει πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ θερμά για την αναδημοσίευση!

    Μια πολύ θλιβερή μέρα σήμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλοί είναι οι αγώνες, αλλά μακριά από τη σκόνη τους… Ή η έντρομη Αριστερά και οι χειραψίες με τον Παπαδήμο!

    http://sxoliastesxwrissynora.wordpress.com/2012/03/29/%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%af-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%ce%b3%cf%8e%ce%bd%ce%b5%cf%82-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%ac-%ce%bc%ce%b1%ce%ba%cf%81%ce%b9%ce%ac-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84/#more-51671

    ΑπάντησηΔιαγραφή